مواد لازم:
ژله آلوئه ورا 2 بسته آب جوش 5 لیوان
ژله توت فرنگی 2 بسته بستنی وانیلی 2 لیوان
طرز تهیه:
1 بسته ژله آلوئه ورا را با 1 لیوان جوش مخلوط کرده کنار می گذاریم تا سرد شود و با 1 لیوان بستنی که به دمای محیط رسیده مخلوط کرده و در قالب پانت کیک ریخته در یخچال می گذاریم. 2 بسته ژله آلوئه ورا را با 3 لیوان آب جوش مخلوط کرده در قلب چرب شده میریزیم و در یخچال قرار میدهیم. بهتر است این ظرف بزرگ باشد و ضخامت ژله در حدود 1 سانت باشد. بعد از اینکه ژله بست با قالب دلخواه گل یا قلب قلب میزنیم و به صورت ردیفی کنار هم در قالب پانت کیک قرار داده و 1 بسته دیگر از ژله آلوئه ورا را که با 1 لیوان آب جوش و بستنی مخلوط کرده ایم را بعد از سرد شدن و به صورت تدریجی در ظرف پانت کیک میریزیم تا روی مواد قبلی را بگیرد و به مدت 2 ساعت در یخچال بماند.
اگر بخواهیم این ژله و یا هر ژله دیگری راحت از ظرف خارج شود، قبل از ریختن ژله در ظرف آب ریخته و خالی کنید و به مدت 5 دقیقه در فریزر قرار دهید. زمان استفاده ظرف را چند دقیقه در آب گرم قرار دهید و ژله را برگردانید.