مواد لازم:
خیار ۱ کیلو نمک ۱/۳ پیمانه ترخون یک شاخه
فلفل مقداد لازم آب جوشیده ۷ پیمانه سیر ۲ حبه
سرکه ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه:
خیار را در شیشه چیده و ترخون و فلفل و سیر و سرکه را هم به شیشه اضافه میکنیم.
آب جوشیده به همراه نمک را که سرد شده درون شیشه میریزیم تا روی خیارها را بگیرد.
در شیشه )در شیشه باید فلزی باشد( را بسته در قابلمه ای که ۲/۳ ان را آب کرده ایم گذاشته و حرارت را روشن میکنیم تا آب به جوش اید. یک ربع که جوشید زیر قابلمه را خاموش میکنیم و خیار شورها بعد از سرد شدن آماده خوردن می باشد.