آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مسقطی کاسه ای

مواد لازم:

نشاسته       1 پیمانه           گلاب         1/2پیمانه      خلال بادام       1/2 پیمانه  

آب             6 پیمانه           شکر          1.5 پیمانه     کره              50 گرم 

هل            1/2 ق س       زعفران        مقدار لازم

طرز تهیه:

نشاسته را درآب حل کرده و روی حرارت می گذاریم.  شکر را هم اضافه کرده و کمی که قوام آمد خلال بادام و هل و کره و گلاب را اضافه میکنیم.در نهایت برای تغییر رنگ زعفران دم کرده را اضافه میکنیم. در ظرف ریخته و در یخچال قرار میدهیم.میتوان به نصف مواد زعفران اضافه کرد در این صورت مسقطی  دو رنگ خواهد شد. میتوان در قالب ریخت و بعد از 4 ساعت در ظرف مورد نظر برگردانیم.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی