مواد لازم:
نشاسته 1 پیمانه گلاب 1/2پیمانه خلال بادام 1/2 پیمانه
آب 6 پیمانه شکر 1.5 پیمانه کره 50 گرم
هل 1/2 ق س زعفران مقدار لازم
طرز تهیه:
نشاسته را درآب حل کرده و روی حرارت می گذاریم. شکر را هم اضافه کرده و کمی که قوام آمد خلال بادام و هل و کره و گلاب را اضافه میکنیم.در نهایت برای تغییر رنگ زعفران دم کرده را اضافه میکنیم. در ظرف ریخته و در یخچال قرار میدهیم.میتوان به نصف مواد زعفران اضافه کرد در این صورت مسقطی دو رنگ خواهد شد. میتوان در قالب ریخت و بعد از 4 ساعت در ظرف مورد نظر برگردانیم.