آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مربا بادمجان

مواد لازم:

بادمجان قلمی      500 گرم          شکر           500 گرم         آب    3 لیوان

زعفران               مقداری             جوهر لیمو   کمی

طرز تهیه:

بادمجانها را پوست گرفته و داخل آب سرد میریزیم تا سیاه نشود آب را جوشانده و بادمجانها را اضافه میکنیم و میگذاریم کمی بجوشد ولی مراقب باشید له نشود، بعد در آبکش میریزیم تا آر آن گرفته شود. شکر و آب را در ظرف دیگری مخلوط کرده میگذاریم بجوشد و بادمجانها بعد از به جوش آمدن شربت به آن اضافه کرده و حدود 20 دقیقه بجوشد زمانیکه شربت قوام آمد زعفران و جوهر لیمو را اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم.  

  • ۹۵/۰۸/۱۰

مربا بادمجان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی