مواد لازم:
بادمجان قلمی 500 گرم شکر 500 گرم آب 3 لیوان
زعفران مقداری جوهر لیمو کمی
طرز تهیه:
بادمجانها را پوست گرفته و داخل آب سرد میریزیم تا سیاه نشود آب را جوشانده و بادمجانها را اضافه میکنیم و میگذاریم کمی بجوشد ولی مراقب باشید له نشود، بعد در آبکش میریزیم تا آر آن گرفته شود. شکر و آب را در ظرف دیگری مخلوط کرده میگذاریم بجوشد و بادمجانها بعد از به جوش آمدن شربت به آن اضافه کرده و حدود 20 دقیقه بجوشد زمانیکه شربت قوام آمد زعفران و جوهر لیمو را اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم.