مواد لازم:
سیب 1 کیلو شکر 800 گرم آب 1 لیوان
زعفران مقداری آبلیمو 1 ق س گلاب 1/2 پیمانه
طرز تهیه:
سیب ها را پوست گرفته و به قطعات کوچکتر تقسیم میکنیم. آب و شکر را روی حرارت قرار میدهیم تا شکر در آب حل شود و سپس سیب را اضافه کرده و با حرارت ملایم نیم ساعت الی 45 دقیقه بپزد. بعد از پخت سیب ها زعفران و گلاب و آبلیمو را اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم.
اگر خواستیم مارمالاد سیب درست کنیم، در این مرحله مواد را میکس کرده و 1ق س پودر ژلاتین حل شده در آب اضافه میکنیم.