آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مربا توت فرنگی

مواد لازم

توت فرنگی  ۱ کیلو        شکر      ۱ کیلو          

آبلیمو          ۲ ق غ

طرز تهیه

۱- ابتدا توت فرنگی ها را از مواد اضافی و برگ و کلاهک پاک کنید و بعد آنها را خوب با آب سرد بشویید و بعد نصف کرده و داخل ظرف در داری یک لایه بپچینید و رویش شکر بریزید و تا تمام شدن توت فرنگی این کار را ادامه دهید سپس آن را 24ساعت داخل یخچال قرار دهید به طوری که درپوش داشته باشد .

۲- بعد از آنکه زمان ذکر شده طی شد و توت فرنگی آب انداخت آن را داخل قابلمه ریخته و حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید.

۳- هنگام جوشیدن کفی روی سطح مربا ایجاد میشود که بهتر است آن را یکی دو بار بگیرید ،در پایان کار آبلیمو را برای جلوگیری از شکرک زدن اضافه کنید .وقتی که شربت مربا قوام آمد قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید.

سایر نکات

برای آماده شدن مربای توت‌فرنگی به حدود نیم‌ساعت زمان نیاز است و هر چه این مدت طولانی‌تر باشد مربا تیره تر میشود.

اضافه کردن آبلیمو یا جوهر لیمو را حتما در انتهای پخت انجام دهید تا مربا تیره نشود .

 درب قابلمه را در زمان پخت باز بگذارید تا مربای توت فرنگی سیاه و تیره نشود.

میتوانید از ۸۰۰ گرم شکر استفاده کنید

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی