آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مربا زردآلو

زردآلو    1 کیلو      شکر    900 گرم         جوهر لیمو    1/4 ق چ 

زعفران    کمی      گلاب    1 ق غ

طرز تهیه:

ابتدا هسته زردآلو را جدا کرده و در ظرفی ریخته و لابلای آن شکر میریزیم.

2 الی 3 ساعت بماند و بعد روی حرارت قرار میدهیم. 15 دقیقه بعد از جوش آمدن جوهر لیمو یا آبلیمو و زعفران و گلاب را اضافه کرده و شعله را خاموش میکنیم.

بهتر است زردآلو هسته جدا و سفت باشد تا بعد از پختن له نشود.

بعد از جوش آمدن کف ایجاد شده را بردارید تا مربا خوشرنگ تر و بهتر باشد.

  • ۹۸/۰۴/۲۲

مربا زردآلو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی