زردآلو 1 کیلو شکر 900 گرم جوهر لیمو 1/4 ق چ
زعفران کمی گلاب 1 ق غ
طرز تهیه:
ابتدا هسته زردآلو را جدا کرده و در ظرفی ریخته و لابلای آن شکر میریزیم.
2 الی 3 ساعت بماند و بعد روی حرارت قرار میدهیم. 15 دقیقه بعد از جوش آمدن جوهر لیمو یا آبلیمو و زعفران و گلاب را اضافه کرده و شعله را خاموش میکنیم.
بهتر است زردآلو هسته جدا و سفت باشد تا بعد از پختن له نشود.
بعد از جوش آمدن کف ایجاد شده را بردارید تا مربا خوشرنگ تر و بهتر باشد.