آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

نان بربری

مواد لازم:

آرد     300 گرم       آب ولرم        160 میلی لیتر         مایه خمیر      8 گرم

شکر   1 ق س         روعن مایع    20 میلی لیتر           بهبود دهنده    1/4 ق چ 

نمک   6 گرم

طرز تهیه:

ابتدا شکر و مایه خمیر را به آب ولرم اضافه میکنیم تا عمل آید. در ظرف دیگری روغن مایع و نمک و بهبود دهنده و حدود 200 گرم از آرد را مخلوط کرده و مایه خمیر عمل آمده را هم اضافه میکنیم. بقیه آرد را باید کم کم اضافه کرد تا زمانی که خمیر به دست نچسبد.البته خیلی نباید خمیر را سنگین کرد.حدود 1 ساعت بماند بعد در سینی چرب شده پهن میکنیم و مجدد 20 دقیقه استراحت کند بعد دست خود را در اب زده و روی نان مالیده و با دست یا چنگال سوراخ ایجاد کرده و کنجد میپاشیم بعد در فر 200 تا 220 درجه به مدت 20 الی 25 دقیقه بپزد.

در استراحت دوم هم روی خمیر را بپوشانید. میتوان زیر نان سبوس ریخت تا مثل نان بیرون شود. فر باید از نیم ساعت قبل روشن باشد.

دستور دیگر :

ارد     ۵۰۰ گرم       آب ولرم         ۲۵۰ میلی لیتر        مایه خمیر       ۲ ق م

شکر     ۲ ق م        روغن مایع     ۶ گرم                   بهبوددهنده      ۵ گرم

نمک      ۱ ق م        سبوس          ۱۵ گرم

در این روش مواد خشک و روغن را مخلوط کرده و کم کم اب را اضافه میکنیم و ورز میدهیم.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی