آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

مواد لازم: 

مایه خمیر           1.5 ق چ          تخم مرغ       1 عدد                شکر        40 گرم

شیر خشک           2 ق س           آب یا شیر     150میلی لیتر      کره         50 گرم

آرد                    350 گرم        نمک            کمی

مواد میانی:

بادام پودر شده     120 گرم        پودر شکر     50 گرم               سفیده      1 عدد    

آب                    3 ق چ

طرز تهیه:

مایه خمیر و 1 قاشق شکر را آب یا شیر ولرم ریخته تا عمل آید. آرد و شیر خشک و شکر و کره ذوب شده و تخم مرغ و مایع خمیر آماده را با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم. خمیر 1 ساعت بماند. خمیر را به صورت دایره باز کرده و به 8 قسمت کرده و در قسمت پهن هر تکه مخلوط مواد میانی را ریخته و مثل کراواسان میپیچیم. در سینی چرب شده 15 دقیقه استراحت کند. روی آن مخلوط زرده و 1 قاشق شیر میمالیم. در فر 200 درجه 15 دقیقه بماند. بعد از درآوردن از فر و کمی خنک شدن روی آن عسل میریزیم.

میتوان از عسل استفاده نکرد. میتوان از شیر خشک استفاده نکرد. به جای مواد میانی که در بالا گفته شد، میتوان از 100 گرم بادام و 50 گرم شکر قهوه ای استفاده کرد.این مقدار مواد 25 عدد نان به این حالت میدهد.در ضمن امکان دارد مقدار بیشتری آرد لازم شود، تا زمانی آرد اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی