مواد لازم:
مایه خمیر 1.5 ق چ تخم مرغ 1 عدد شکر 40 گرم
شیر خشک 2 ق س آب یا شیر 150میلی لیتر کره 50 گرم
آرد 350 گرم نمک کمی
مواد میانی:
بادام پودر شده 120 گرم پودر شکر 50 گرم سفیده 1 عدد
آب 3 ق چ
طرز تهیه:
مایه خمیر و 1 قاشق شکر را آب یا شیر ولرم ریخته تا عمل آید. آرد و شیر خشک و شکر و کره ذوب شده و تخم مرغ و مایع خمیر آماده را با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم. خمیر 1 ساعت بماند. خمیر را به صورت دایره باز کرده و به 8 قسمت کرده و در قسمت پهن هر تکه مخلوط مواد میانی را ریخته و مثل کراواسان میپیچیم. در سینی چرب شده 15 دقیقه استراحت کند. روی آن مخلوط زرده و 1 قاشق شیر میمالیم. در فر 200 درجه 15 دقیقه بماند. بعد از درآوردن از فر و کمی خنک شدن روی آن عسل میریزیم.
میتوان از عسل استفاده نکرد. میتوان از شیر خشک استفاده نکرد. به جای مواد میانی که در بالا گفته شد، میتوان از 100 گرم بادام و 50 گرم شکر قهوه ای استفاده کرد.این مقدار مواد 25 عدد نان به این حالت میدهد.در ضمن امکان دارد مقدار بیشتری آرد لازم شود، تا زمانی آرد اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبد