مواد لازم:
آرد 500 گرم مایه خمیر 7.5 گرم نمک 9 گرم
شکر 5 گرم بهبود دهنده 5 گرم آب تقریبا 500 تا 550 میلی لیتر
طرز تهیه:
ابتدا شکر و مایه خمیر را در کمی آب ولرم عمل آورده و بعد بهبود دهنده و نمک و آرد و آب را اضافه میکنیم. قدری از آب را نگه میداریم ودر صورت لزوم اضافه میکنیم. میتوان 2 قاشق روغن مایع هم اضافه کرد. بعد این خمیر 1 ربع استراحت کند. چانه میگیریم و مجدد 1 ربع استراحت کند. بعد به شکل دلخواه ( همبرگری یا باگت معمولی ) حالت داده و 35 الی 45 دقیقه دراتاق بخار باشد. 10 دقیقه بیرون اتاق بخار و بعد در فر 200 درجه 15 الی 20 دقیقه بماند . در فر باید حتما کاسه اب قرار داد.
نکته برای ایجاد اتاق بخار میتوان از دستگاه بخور و یا سشوار استفاده کرد و حالت اتاق بخار ایجاد کنید.
سعی کنید سایز نانها را خیلی بزرگ نگیرید تا بهتر پخته شود.
با این مقدار مواد تقریبا 10 الی 12 نان سایز کوچک خواهید داشت.