آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

نان باگت

مواد لازم:

آرد            500 گرم     مایه خمیر         7.5 گرم           نمک           9 گرم

شکر          5 گرم         بهبود دهنده       5 گرم               آب            تقریبا 500 تا 550 میلی لیتر

طرز تهیه:

ابتدا شکر و مایه خمیر را در کمی آب ولرم عمل آورده و بعد بهبود دهنده و نمک و آرد و آب را اضافه میکنیم. قدری از آب را نگه میداریم ودر صورت لزوم اضافه میکنیم. میتوان 2 قاشق روغن مایع هم اضافه کرد. بعد این خمیر 1 ربع استراحت کند. چانه میگیریم و مجدد 1 ربع استراحت کند. بعد به شکل دلخواه ( همبرگری یا باگت معمولی ) حالت داده و 35 الی 45 دقیقه دراتاق بخار باشد. 10 دقیقه بیرون اتاق بخار و بعد در فر 200 درجه 15 الی 20 دقیقه بماند . در  فر باید حتما کاسه اب قرار داد.

نکته برای ایجاد اتاق بخار میتوان از دستگاه بخور  و یا سشوار استفاده کرد و حالت اتاق بخار ایجاد کنید.

سعی کنید سایز نانها را خیلی بزرگ نگیرید تا بهتر پخته شود.

با این مقدار مواد تقریبا 10 الی 12 نان سایز کوچک خواهید داشت.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی