آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

نان گاتا

مواد لازم:

تخم مرغ        1 عدد            کره                    50 گرم         ماست         1/2 پیمانه

مایه خمیر       1 ق م            بیکینگ پودر       1 ق م            شکر           1 ق چ

آرد                  250  گرم       وانیل                1/4ق چ         آب ولرم      1/4پیمانه

روغن مایع       2 ق غ

مواد میانی :

کره                 70 گرم           آرد                   1/2 پیمانه       شکر           1/2پیمانه

گردو               1 پیمانه          دارچین             1 ق چ

ب

طرز تهیه :

ابتدا مایه خمیر و شکر را در اب ولرم میریزیم. کره نرم شده و تخم مرغ و وانیل را مخلوط میکنیم. روغن مایع و ماست را هم اصافه می کنیم. ارد و بکینگ پودر و مایه خمیر آماده را اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود . این خمیر 1 ساعت باید استراحت کند. سپس از خمیر به اندازه ی 100 گرم برداشته و از مواد میانی به اندازه ی یک گردو وسط آن قرار دهید و چانه کنید. با وردنه این چانه را به شکل گرد فرم دهید به صورتی که خیلی نازک نشود.سپس یک زرده تخم مرغ را با کمی زعفران و یک قاشق خامه مخلوط کرده و روی آن بمالید. حالا سینی را در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا روی نان ها طلایی شوند. 

طرز تهیه مواد میانی : آرد را کمی تفت داده و کره را اضافه میکنیم. گردو را هم اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. بعد از اینکه خاموش کردیم دارچین و شکر را اضافه میکنیم.

تقریبا 8 عدد نان کوچک میدهد. میتوان با همه خمیر یک نان بزرگ درست کرد.

  • ۹۵/۰۳/۱۷

نان گاتا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی