مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد کره 40 گرم شیر 1/2 پیمانه
مایه خمیر 1 ق س شکر 3 ق س آرد مقدار لازم
مواد میانی:
سفیده تخم مرغ 1 عدد گردو 100 گرم شکر 60 گرم
پودر هل و دارچین 1 ق س
طرز تهیه:
مایه خمیر و 1 قاشق شکر را در شیر ولرم ریخته و کنار می گذاریم تا عمل آید.تخم مرغ و شکر را باهمزن دستی میزنیم. کره ذوب شده و مایه خمیر آماده را اضافه کرده و آرد را کم کم اضافه میکنیم تا زمانیکه به دست نچسبد. خمیر 1 ساعت در جای گرم بماند. بعد خمیر را به صورت مستطیل پهن کرده و مواد میانی مخلوط شده را به فاصله 2 سانت از کناره ها ریخته و خمیر را رل میکنیم.برای شکل دادن به نان چند کار میتوان انجام داد.
میتوان این رل را از وسط نصف کرده و به صورت مارپیچ به هم وصل کنیم. میتوان این رل را به صورت گرد که سر و ته آن به هم برسد در سینی قرار داد و روی آن به فواصل 2 سانت با قیچی برش کج ایجاد کرد. میتوان ارل را برش داده و برشهایی را در قالبی کنار هم با فاصله 1 سانت قرار داد تا بعد از پخت به هم چسبیده شود. این خمیر باید 15 دقیقه استراحت کند و بعد زرده روی خمیر مالیده و در فر نیم ساعت بماند. 15 دقیقه با درجه 200 و 15 دقیقه با درجه 180.