آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

نان مغز دار

مواد لازم:

تخم مرغ                2 عدد              کره        40 گرم          شیر       1/2 پیمانه

مایه خمیر              1 ق س            شکر       3 ق س           آرد        مقدار لازم

مواد میانی:

سفیده تخم مرغ       1 عدد               گردو     100 گرم        شکر       60 گرم  

پودر هل و دارچین    1 ق س

طرز تهیه:

مایه خمیر و 1 قاشق شکر را در شیر ولرم ریخته و کنار می گذاریم تا عمل آید.تخم مرغ و شکر را باهمزن دستی میزنیم. کره ذوب شده و مایه خمیر آماده را اضافه کرده و آرد را کم کم اضافه میکنیم تا زمانیکه به دست نچسبد. خمیر 1 ساعت در جای گرم بماند. بعد خمیر را به صورت مستطیل پهن کرده و مواد میانی مخلوط شده را به فاصله 2 سانت از کناره ها ریخته و خمیر را رل میکنیم.برای شکل دادن به نان چند کار میتوان انجام داد.

میتوان این رل را از وسط نصف کرده و به صورت مارپیچ به هم وصل کنیم. میتوان این رل را به صورت گرد که سر و ته آن به هم برسد در سینی قرار داد و روی آن به فواصل 2 سانت با قیچی برش کج ایجاد کرد. میتوان ارل را برش داده و برشهایی را در قالبی کنار هم با فاصله 1 سانت قرار داد تا بعد از پخت به هم چسبیده شود. این خمیر باید 15 دقیقه استراحت کند و بعد زرده روی خمیر مالیده و در فر نیم ساعت بماند. 15 دقیقه با درجه 200 و 15 دقیقه با درجه 180.

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی