مواد لازم:
آرد سنگک 4 پیمانه آرد سفید 1 پیمانه آب 2و1/2 پیمانه
مایه خمیر 1 ق غ نمک 1و1/4 ق چ شکر 1 ق چ
کنجد مقدار لازم روغن 2 ق غ بهبود دهنده 1 ق چ
طرز تهیه:
شکر و مایه خمیر را در آب ولرم ریخته و بعد از 5 دقیقه آردها و بهبود دهنده را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. این خمیر شل است و احتیاج به ورز دادن ندارد. بعد از گذشت 6 الی 7 ساعت خمیر را در سینی فر چرب شده پهن کرده و در فر 250 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه میپزیم.
دقت داشته باشید فر باید از نیم ساعت قبل گرم شده باشد. برای کار با این خمیر باید دست ها مرتب خیس باشد تاخمیر به دست نچسبد. اینقدر خمیر 2 عدد نان سنگک میدهد. اگر بعد از استراحت احساس کردید که خمیر خیلی شل است میتوانید کمی آرد اضافه کتید. میتوانید در سینی فر سنگ هم بریزید ولی شاید سنگها شکسته شده و به فر آسیب برساند. این نان طعم سنگک دارد ولی شکل سنگک سنتی را نداره. بهبود دهنده هم ضروری نیست