آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

نان چند غله

مواد لازم:

ارد    ۵۰۰ گرم               مایه خمیر     ۷ گرم         بهبوددهنده              ۷ گرم

آب      ۲۵۰ میلی لیتر      روگن          ۲۰ گرم        جو پرک                  ۲۰ گرم

کره     ۲۰ گرم               کنجد          ۲۰ گرم        مغز تخم آفتابگردان    ۲۰ گرم

شکر    ۱۰ گرم                نمک           ۷ گرم

طرز تهیه:

مایه خمیر و شکر و کمی از آب ولرم را مخلوط میکنیم تا مایع خمیر به عمل آید و کمی پف کند. ارد و بهبوددهنده و روگن و نمک و کره و مایه خمیر عمل آمده را به همراه بقیه آب مخلوط میکنیم در نهایت جو پرک و کنجد و مغز تخم آفتابگردان را اضافه میکنیم و ورز میدهیم. اگر خمیر چسبنده بود کمی ارد اضافه کنید و اگر سفت بود کمی اب اضافه کنید. به مدت ۱۵ دقیقه ورز دهید تا یکدست شود و در طرف چرب شده به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کند. بعد چانه کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید و روی ان را پوشانده و مجدد یک ساعت استراحت کند.

بعد از استراحت دوم در فر ۲۰۰ درجه که از قبل گرم شده قرار دهید تا به مدت ۱۵ دقیقه نان بپزد.

نکات: جو پرک و مغز را به مدت ۱۵ دقیقه در فر تفت دهید و یک ربع قبل در اب خیس کنید و به مواد اضافه کنید.

اگر خواستید فقط روی نان با جو پرک تزیین شود احتیاج به خیس کردن نیست و بعد از چانه کردن نانها هر چانه را در طرف آب زده ودر چو پرک و مغز و کنجد  قرار دهید تا به نان بچسبد.

از ابتدا در فر حتما یک ظرف آب قرار دهید تا روی نان خشک نشود

بهتر است از بهبوددهنده  s500 استفاده شود. میتوانید به جای کره از روغن مایع هم استفاده کنید

اگر خواستید نان تست چند غله درست کنید کافی است به همین دستور ۱۰ گرم ایزی تست اضافه کرده و مواد را در قالب لوف بریزید و در فر قرار دهید.

به جای روگن میتوان از سبوس گندم استفاده کرد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی