مواد لازم:
آرد 3 لیوان آب 1 لیوان مایه خمیر 3 ق چ
شکر 3 ق چ نمک 1/2 ق چ روغن مایع 2 ق س
شیر 3 ق س
طرز تهیه:
ابتدا مایه خمیر را به همراه شکر در آب ولرم میریزیم تا عمل آید. بعد روغن و نمک و شیر ولرم را اضافه میکنیم. در نهایت آرد را کم کم اضافه میکنیم و باید تا زمانی آرد اضافه کرد که خمیر به دست نچسبد. البته هر بار به مقدار 1 ق آرد اصافه کنید اگر آرد زیاد شود نان خمیر خواهد شد. میتوان از هم زن هم استفاده کرد. سر خمیرزن را استفاده کنید و تا زمانی آرد اضافه کنید که خمیر به دیواره ها نچسبد و به صورت گلوله ای در وسط جمع شود.این خمیر باید در جای گرم 1 ساعت استراحت کند . بعد ته قالب لوف را کاغذ انداخته و چرب کنید و خمیر را بعد از کمی ورز مجدد در قالب قرار دهید. باز هم باید نیم ساعت قالب را پوشانده و در جای گرم استراحت دهید. بعد از استراحت مجدد در فر 180 درجه 30 تا 40 دقیقه بماند تا روی آن طلایی شود.
بعد از اینکه از فر درآمد و کمی خنک شد از قالب در بیاورید ولی باید کاملا سرد شود تا بتوانید برش دهید.