آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

نان تست

مواد لازم:

آرد       3 لیوان       آب     1 لیوان         مایه خمیر       3 ق چ

شکر     3  ق چ       نمک    1/2 ق چ      روغن مایع       2 ق س

شیر     3 ق س 

طرز تهیه:

ابتدا مایه خمیر را به همراه شکر در آب ولرم میریزیم تا عمل آید. بعد روغن و نمک و شیر ولرم را اضافه میکنیم. در نهایت آرد را کم کم اضافه میکنیم و باید تا زمانی آرد اضافه کرد که خمیر به دست نچسبد. البته هر بار به مقدار 1 ق آرد اصافه کنید اگر آرد زیاد شود نان خمیر خواهد شد. میتوان از هم زن هم استفاده کرد. سر خمیرزن را استفاده کنید و تا زمانی آرد اضافه کنید که خمیر به دیواره ها نچسبد و به صورت گلوله ای در وسط جمع شود.این خمیر باید در جای گرم 1 ساعت استراحت کند . بعد ته قالب لوف را کاغذ انداخته و چرب کنید و خمیر را بعد از کمی ورز مجدد در قالب قرار دهید. باز هم باید نیم ساعت قالب را پوشانده و در جای گرم استراحت دهید. بعد از استراحت مجدد در فر 180 درجه 30 تا 40 دقیقه بماند تا روی آن طلایی شود.

بعد از اینکه از فر درآمد و کمی خنک شد از قالب در بیاورید ولی باید کاملا سرد شود تا بتوانید برش دهید.

  • ۹۹/۰۱/۰۵

نان تست

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی