آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

پاستیل خانگی

مواد لازم:

پودر ژله    1 بسته      آب     1/2لیوان         پود ژلاتین     3ق غ      

 گلوکز       1 ق چ       شکر    1 ق چ 

طرز تهیه:

پودر ژله و پودر ژلاتین را با آب جوش مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم مخلوط کرده و  گلوکز را اضافه کرده در قالب ریخته و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار میدهیم. 

  • ۹۵/۰۸/۰۶

پاستیل

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی