آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

شارلوت آناناس

مواد لازم:

رولت آماده      3 یا 4 بسته          خامه صبحانه        1 پیمانه      آناناس     150 گرم

ژله آناناس      1 بسته                 بستنی وانیلی      1 پیمانه  

طرز تهیه:

پودر ژله را با 1 پیمانه آب جوش مخلوط میکنیم وهم میزنیم تا خوب حل شود. بستنی را اضافه کرده و کمی که خنک شد خامه و آناناس خرد کرده را اضافه میکنیم. درون ظرفی دو لایه سلفون قرار داده و رولتها را برش داده و کف و دیواره ظرف میچینیم. تمام جاهای خالی با خرده های رولت پر شود و جایی خالی نماند. از مواد آماده شده روی رولتها میچینیم و در یخچال قرار میدهیم. بعد از کمی سفت شدن یک لایه رولت روی ظرف چیده و روی ظرف سلفون میکشیم. 4 ساعت در یخچال بماند و بعد در ظرفی برگردانیم. 

به جای رولت آماده میتوانید از رولتی که خودتان پخته اید استفاده کنید و به جای خامه برای وسط رولت از مارمالاد پرتقال یا کرم پاتیسیر یا کرم وانیل استفاده کنید. بهتر است ظرف مورد استفاده کمی گود باشد.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی