مواد لازم:
رولت آماده 3 یا 4 بسته خامه صبحانه 1 پیمانه آناناس 150 گرم
ژله آناناس 1 بسته بستنی وانیلی 1 پیمانه
طرز تهیه:
پودر ژله را با 1 پیمانه آب جوش مخلوط میکنیم وهم میزنیم تا خوب حل شود. بستنی را اضافه کرده و کمی که خنک شد خامه و آناناس خرد کرده را اضافه میکنیم. درون ظرفی دو لایه سلفون قرار داده و رولتها را برش داده و کف و دیواره ظرف میچینیم. تمام جاهای خالی با خرده های رولت پر شود و جایی خالی نماند. از مواد آماده شده روی رولتها میچینیم و در یخچال قرار میدهیم. بعد از کمی سفت شدن یک لایه رولت روی ظرف چیده و روی ظرف سلفون میکشیم. 4 ساعت در یخچال بماند و بعد در ظرفی برگردانیم.
به جای رولت آماده میتوانید از رولتی که خودتان پخته اید استفاده کنید و به جای خامه برای وسط رولت از مارمالاد پرتقال یا کرم پاتیسیر یا کرم وانیل استفاده کنید. بهتر است ظرف مورد استفاده کمی گود باشد.