آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

تارت شلیل

مواد خمیرتارت:

تخم مرغ      1عدد           آرد                   2پیمانه         کره       100گرم

پودر قند      1 پیمانه        بیکینگ پودر         1ق چ           ماست    1ق غ

وانیل          کمی

مواد رویه:

ژلاتین          2 ق م          شیر                 1/2پیمانه     خامه     200 گرم

شکر           5 ق غ         پنیر ماسکارپونه    1 بسته        شلیل     مقدار لازم

طرز تهیه:

در کاسه ای تمام مواد خشک را مخلوط کنید وبعد کره وتخم مرغ وماست رااضافه میکنیم وهمه رو با هم ورز میدیم وداخل کیسه نایلون 1ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.بعداز استراحت داخل ظرف تارت پهنش کنیدوبا چنگال سوراخ کنید وداخل خمیر کاغذ روغنی بزارید وکمی حبوبات روش بریزید تا در هنگام پخت پف نکنه وحدود 20دقیقه با حرارت 175 درجه بزارید تا خمیرتون بپزه وبعد از قالب جدا کنیدتا خوب سرد بشه 

پودر ژلاتین رو داخل  شیر سرد بریزد وبن ماری کنید تا ژلاتین خوب حل بشه وبزارید تا از حرارت بیفته .بعد خامه ویک بسته پنیر ماسکار پونه همراه  شکر خوب بزنید تا یکدست بشه.وقتی که یکدست شد ژلاتین رو هم بهش اضافه کرده وبازم بزنیدوبعد داخل نون تارت که خنک شده بریزید وداخل یخچال بزارید تا کرم کمی خودشو بگیره بعد از یخچال خارج کنید با شلیل خرد شده تزیین کنید یا هر میوه دیگه ای که دوس دارید میتونید تهیه کنید  .

نکته:این دستور خمیر تارت بسیار کم چرب وعالیه وبهتر از دستورهای متداول تارت است چون مقدار کمی کره داخلش داره وخیلی طعمش حس نمیشه .ضمنا میتونید برای غذا هم استفاده کنید البته پودر شکر رو حذف وبهش کمی نمک اضافه میشه .

  • ۹۵/۰۵/۰۸

تارت شلیل

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی