مواد خمیرتارت:
تخم مرغ 1عدد آرد 2پیمانه کره 100گرم
پودر قند 1 پیمانه بیکینگ پودر 1ق چ ماست 1ق غ
وانیل کمی
مواد رویه:
ژلاتین 2 ق م شیر 1/2پیمانه خامه 200 گرم
شکر 5 ق غ پنیر ماسکارپونه 1 بسته شلیل مقدار لازم
طرز تهیه:
در کاسه ای تمام مواد خشک را مخلوط کنید وبعد کره وتخم مرغ وماست رااضافه میکنیم وهمه رو با هم ورز میدیم وداخل کیسه نایلون 1ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.بعداز استراحت داخل ظرف تارت پهنش کنیدوبا چنگال سوراخ کنید وداخل خمیر کاغذ روغنی بزارید وکمی حبوبات روش بریزید تا در هنگام پخت پف نکنه وحدود 20دقیقه با حرارت 175 درجه بزارید تا خمیرتون بپزه وبعد از قالب جدا کنیدتا خوب سرد بشه
پودر ژلاتین رو داخل شیر سرد بریزد وبن ماری کنید تا ژلاتین خوب حل بشه وبزارید تا از حرارت بیفته .بعد خامه ویک بسته پنیر ماسکار پونه همراه شکر خوب بزنید تا یکدست بشه.وقتی که یکدست شد ژلاتین رو هم بهش اضافه کرده وبازم بزنیدوبعد داخل نون تارت که خنک شده بریزید وداخل یخچال بزارید تا کرم کمی خودشو بگیره بعد از یخچال خارج کنید با شلیل خرد شده تزیین کنید یا هر میوه دیگه ای که دوس دارید میتونید تهیه کنید .
نکته:این دستور خمیر تارت بسیار کم چرب وعالیه وبهتر از دستورهای متداول تارت است چون مقدار کمی کره داخلش داره وخیلی طعمش حس نمیشه .ضمنا میتونید برای غذا هم استفاده کنید البته پودر شکر رو حذف وبهش کمی نمک اضافه میشه .