کره 120 گرم آرد 285 گرم شکر 60 گرم
شیر 4 تا 5 ق س نمک 1/4 ق چ
مواد میانی:
زردآلو 600 گرم شکر 100 گرم آب لیمو ترش 1 ق س
هل 1/2ق چ کره 30 گرم آرد ذرت 3 ق س
بادام 50 گرم
طرز تهیه:
آرد و نمک و شکر و کره را با نوک انگشتان مخلوط میکنیم یا در غدا ساز میریزیم و شیر را کم کم اضافه میکنیم تا حالت خمیری بگیرد. این خمیر 1 ساعت در یخچال بماند.
زردآلوها را در آبجوش ریخته و بعد از 20 ثانیه در صافی ریخته و آب سرد میریزیم تا پوست آن جدا شود. بعد پوره کرده و شکر و آبلیمو و آرد ذرت را اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم تا غلیظ شود و در نهایت کره را اضافه میکنیم.
خمیر را بعد از 1 ساعت باز کرده و در قالب تارت گذاشته و با چنگال سوراخ ایجاد کرده و از مواد آماده شده روی آن ریخته و پود بادام ریخته و یک لایه مجدد خمیر گذاشته و کمی زرده تخم مرغ زده ودر فر قرار میدهیم. 10 دقیقه درفر 220 درجه و 25 دقیقه در فر 180 درجه بماند تا تارت ها آماده شود.
میتوان در قالب تارت کوچک یا بزرگ آماده کرد.