آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

تارت زردآلو

کره      120 گرم           آرد      285 گرم         شکر      60 گرم  

شیر     4 تا 5 ق س       نمک   1/4 ق چ

مواد میانی:

زردآلو     600 گرم      شکر     100 گرم      آب لیمو ترش     1 ق س

هل         1/2ق چ       کره      30 گرم        آرد ذرت             3 ق س

بادام       50 گرم

طرز تهیه:

آرد و نمک و شکر و کره را با نوک انگشتان مخلوط میکنیم یا در غدا ساز میریزیم و شیر را کم کم اضافه میکنیم تا حالت خمیری بگیرد. این خمیر 1 ساعت در یخچال بماند.

زردآلوها را در آبجوش ریخته و بعد از 20 ثانیه در صافی ریخته و آب سرد میریزیم تا پوست آن جدا شود. بعد پوره کرده و شکر و آبلیمو و آرد ذرت را اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم تا غلیظ شود و در نهایت کره را اضافه میکنیم.

خمیر را بعد از 1 ساعت باز کرده و در قالب تارت گذاشته و با چنگال سوراخ ایجاد کرده و از مواد آماده شده روی آن ریخته و پود بادام ریخته و یک لایه مجدد خمیر گذاشته و کمی زرده تخم مرغ زده ودر فر قرار میدهیم. 10 دقیقه درفر 220 درجه و 25 دقیقه در فر 180 درجه بماند تا تارت ها آماده شود.

میتوان در قالب تارت کوچک یا بزرگ آماده کرد.

  • ۹۶/۰۵/۰۴

تارت زردآلو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی