آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

تیرامیسو

مواد لازم:

نسکافه         3 ق س         آب جوش    1 پیمانه         خامه قنادی           1/5 پیمانه

بیسکویت       50 عدد         گردو         1 پیمانه        پنیر ماسکارپونه      1/5 پیمانه

شکلات          1 پیمانه

طرز تهیه:

آب جوش و نسکافه را مخلوط کرده، میتوانید 3 ق س شکر هم اضافه کنید. داخل یک ظرف چهارگوش سلفون قرار میدهیم و بیسکویتها را در مخلوط نسکافه زده و کنار هم در ظرف میچینیم.خامه و پنیر را با همزن زده و روی بیسکویت مالیده و گردو ریخته و کمی شکلات رنده شده میریزیم و دوباره لایه ها تکرار شود. روی ظرف سلفون کشیده و 5 ساعت در یخچال بماند.

میتوان به جای بیسکویت از لیدی فینگر هم استفاده کرد.

  • ۹۳/۱۱/۱۵

تیرامیسو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی