مواد لازم:
نسکافه 3 ق س آب جوش 1 پیمانه خامه قنادی 1/5 پیمانه
بیسکویت 50 عدد گردو 1 پیمانه پنیر ماسکارپونه 1/5 پیمانه
شکلات 1 پیمانه
طرز تهیه:
آب جوش و نسکافه را مخلوط کرده، میتوانید 3 ق س شکر هم اضافه کنید. داخل یک ظرف چهارگوش سلفون قرار میدهیم و بیسکویتها را در مخلوط نسکافه زده و کنار هم در ظرف میچینیم.خامه و پنیر را با همزن زده و روی بیسکویت مالیده و گردو ریخته و کمی شکلات رنده شده میریزیم و دوباره لایه ها تکرار شود. روی ظرف سلفون کشیده و 5 ساعت در یخچال بماند.
میتوان به جای بیسکویت از لیدی فینگر هم استفاده کرد.