آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

ترشی لبو

لبو    500 گرم      سرکه    به میزان لازم      نمک     کمی

طرز تهیه:

ابتدا لبو را به مدت 1 ساعت بپزید. بعد از سرد شدن حلقه کنید و قالب بزنید. لبوها را در ظرفی ریخته و کمی از آب لبو ها و نمک و سرکه را هم اضافه کنید و در یخچال قرار دهید. بعد از 1 هفته ترشی شما آماده است.

میتوانید لبو ها را به صورت خام هم حلقه کرده و در سرکه بریزید. در این صورت ترشی شما کمی دیرتر آماده میشود.

میتوانید آب لبو را روی لبو نریزید. در این صورت ترشی شما خیلی ترش خواهد شد و فقط برای تزیین مناسب خواهد بود.

  • ۹۷/۰۹/۰۴

ترشی

ترشی لبو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی