آشپزی

پربیننده ترین مطالب
  • ۰
  • ۰

دسر تری تیست

مواد لازم:

شیر سرد          ۵۰۰ سی سی          نشاسته ذرت         1.5 ق س          زرده تخم مرغ        ۱ عدد

شکر                ۴ ق س                  پودر ژلاتین           1.5 ق م            وانیل                  1/4   ق م 

ژله آماده           1 بسته                  بیسکویت پتی بور   یک بسته             آب جوش             ۳۰۰ سی سی

آرد                  1 ق س

طرز تهیه :

ابتدا پودر ژله رو با آبجوش مخلوط کرده و کامل هم می زنیم تا اثری از پودر ژله نمونه .

بعد داخل قالب ناودانی می ریزیم . قالب رو داخل یخچال می ذاریم تا ببنده .

* نکته : مواد رو طوری آماده کنید که بمحض بستن ژله مواد رویه رو بریزید و ژله خیلی تو یخچال نمونه .

بعد آرد و شیر و نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ و پودر ژلاتین وشکر رو روی حرارت گذاشته و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه . حرارت رو خاموش کرده و وانیل رو اضافه می کنیم .

اجازه می دیم مواد از دما بیفته بعد نصفش رو روی ژله می ریزیم .

یک ردیف پتی بور کاکائویی می چینیم و دوباره نصف دیگر مواد رو روی اون می ریزیم و به یخچال منتقل می کنیم .

اجازه می دیم دسر بمدت یک روز در یخچال بمونه .

بعد با چاقو دورتادور دسر رو جدا کرده داخل آبگرم میذاریم تا راحت بیرون بیاد,پیشنهاد میکنم حتما یه بار امتحان کنین..

  • ۹۴/۱۰/۲۲

دسر تری یست

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی