مواد لازم:
شیر سرد ۵۰۰ سی سی نشاسته ذرت 1.5 ق س زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۴ ق س پودر ژلاتین 1.5 ق م وانیل 1/4 ق م
ژله آماده 1 بسته بیسکویت پتی بور یک بسته آب جوش ۳۰۰ سی سی
آرد 1 ق س
طرز تهیه :
ابتدا پودر ژله رو با آبجوش مخلوط کرده و کامل هم می زنیم تا اثری از پودر ژله نمونه .
بعد داخل قالب ناودانی می ریزیم . قالب رو داخل یخچال می ذاریم تا ببنده .
* نکته : مواد رو طوری آماده کنید که بمحض بستن ژله مواد رویه رو بریزید و ژله خیلی تو یخچال نمونه .
بعد آرد و شیر و نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ و پودر ژلاتین وشکر رو روی حرارت گذاشته و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه . حرارت رو خاموش کرده و وانیل رو اضافه می کنیم .
اجازه می دیم مواد از دما بیفته بعد نصفش رو روی ژله می ریزیم .
یک ردیف پتی بور کاکائویی می چینیم و دوباره نصف دیگر مواد رو روی اون می ریزیم و به یخچال منتقل می کنیم .
اجازه می دیم دسر بمدت یک روز در یخچال بمونه .
بعد با چاقو دورتادور دسر رو جدا کرده داخل آبگرم میذاریم تا راحت بیرون بیاد,پیشنهاد میکنم حتما یه بار امتحان کنین..